hurremsultann Cinarinannnesi o tam bir saçmalık zaten ya inşaat tozu olur dediler ama nasıl inşaat yapmışlarsa asla bitmiyor toz 😄
Yica hurremsultann kesin gidiyordur ya. Ya mesela ışığı yakıyoruz çocuk hapsurmaya başlıyor sinir oliyorum nerden geliyor bu kadar hiç anlamıyorum ya 🤦🏻😅
hurremsultann Yica bende anlamıyorum gerçekten herkes kıyafetlerden diyor ama kıyafetlere de gelen bir yer olmalı
mirayybebek hurremsultann aman sal ya ben artık yoruldum evden temizlik yapmaktan robot süpürge alacam çeksin silsin cocuğa bak bir yandan evi sil süpür olmuyor yaslandım resmennn
hurremsultann mirayybebek salamıyorum işte robot süpürge de çözüm olmaz sanmıyorum benim yapamadığı mı minnacık robot nasıl yapsın 🤣
Yerfistigininannesi hurremsultann kurutma makinasi tozu azaltiyo bide ben robot supurge aldim sanki oda tozu kili bi nebze azaltti gibi eskiden normal supurgenin ucu hep kil olurdu şimdi bi iki tane ancak
milenka hurremsultann yani pencereler açılmıyor 😂😂 havalandırma var Özel hastanelerde örnek Emsey hastanesi Medipol vs.gibi Doğum yaparken iki gece kaldım hiç toz yoktu 😂