Deletedmom0011 HocaAnne Canım bu konuyu tartışmak yasak diye biliyorum birazdan kapatırlar postunu. Ben yaptırıyorum ama kafam çok karışık🤔🤦♀️
Deletedmom200 HocaAnne cünki birbirlerine giriyorlar yaptıranlar yaptırmayanlar yaptırmayanlar yaptıranlara cahil diyor sonra konu uzayıp gidiyor
Tazeanne16 Aşının nesine karsı çıkılıyor anlamıyorum, o zaman Bebeklerimz hastalandığında doktora da götürmeyelim ilaçta verdirmeyelim kendiliğinden iyileşmesini bekleyelim neticede kullanılan surup antibiyotiklerde zararlı...
GUBILIK Tazeanne16 keza hiçbirimiz anlamıyoruz nedir ne degıldır. Bilgi sahibi olmadan ya da olamadan diyeyim hayat riske atmak bana akillara zarar geliyor.
Deletedmom0011 Adminin aşı karşıtlığına sıfır tolerans diye postu vardı tartışmana gerek yok en kibarından fikrini de beyan etsen anında ya yorumun ya postunu siliyorlar tartışmaya giren bi anneye forumdan uzaklastirmislardi🤷♀️
Deletedmom200 Asi yurtdışından geliyor deyip yabancı kaynaklara inanıyorlar bende çok kararsızım yaptırıyorum fakat korkuyorum da ancak bu ağrı kesicinin bile yan etkileri var hangimiz doğruyu yapıyoruz zamanla gorucez inşallah