BeyazPapatyam Kız bebek anneleri bebeklerin ne zaman kulaklarını deldirdiniz ne zaman deldirmeyi düşünüyorsunuz ?
Premsesannesi355 BeyazPapatyam şuan 6 aylık deldirmeyi düşünüyorum aslında daha erken ilmi bence ağrı eşiği yüzünden
Akcabeytas 15 aylık henüz deldirmedim diş döneminde kulağıyla çok oynuyordu canı acır diye korktum şuandada yine çeker diye korkuyorum kendini bilene kadar deldirmeyeceğim sanırım
sadeturkvatandasi BeyazPapatyam deldirmeyi düşünmüyorum bi yararı yok bence büyüyünce kendi isterse o zaman deldiririm.
homosapiens BeyazPapatyam ne zaman isterse o zaman kendi göz zevkım için bebeğimin canını yakamam küpeyı ıdrak edecek durumdada degıl zaten taktıktan sonra da tehlıkelı cıkarır yutar felan gerek yok
Sehertosunn BeyazPapatyam deldirmeyi düşünmüyorum. Cekebilir ağzına atabilir. Ben küpeyle yatamiyorum o nasil yatsın. O yüzden düşünmüyorum 😊
Tatlihayat BeyazPapatyam kızım 25 aylık. Henüz deldirmeyi düşünmüyorum. Çünkü kulağını tutarak uyuyor.çıkabilir kaybolur batar. Ağzına atmaz öyle bir huyu yoktur ama yinede tehlikeli buluyorum. Biraz daha büyüsün istediğinde deldiririz. Ben 15 yaşında deldirdim kulaklarımı😂
Ucansupurge BeyazPapatyam Uzmanlarin önerdiği yaş 4 canım öncesi için tehlikeliymis. tutup çekme iltihaplanma vs. Sebeplerden ötürü. Bende deldirmek istiyordum çok şirin duruyor diye ama kızımın eli sürekli kullaklarinda öyle olunca sağlığını riske atmamak için vazgeçtim 4yasinda deldiririm 🤗
AytenMina BeyazPapatyam 18 aylık henüz deldirmedim erken deldirmeye karsıyım. Kendisi büyüdüğü zaman ne zaman isterse o zaman deldiririz istedigi küpeyi alırız. Bence minicik cocuga küpe gereksiz ama bu benim fikrim 🤷♀️
Hiranur2010 BeyazPapatyam asla deldirmeyi düşünmüyorum. Kendi kararlarına verebilecek yaşa geldiği zaman kendi deldirsin. Onun bedeni hakkında kararlar vermek istemem benim düşüncem..
Elifmoms BeyazPapatyam 2 yaşında delirmedim düşünmüyorumda kendisi isterse deldiririm. Ben küpe takmayı hiç sevmeyen biriyim ve kulaklarım delik kapanmasın diye arada takıyorum o kadar rahatsız ediyor ki anlatamam. O yüzden büyüyünce isterse deldiricem. Bir de küçük cocuklara bu tarz aksesuar yakıştıramıyorum.