Rabia4646 Kizlar uyuyakalmisim bebeğimde normalde uyanıp ağlar acıkınca ama oda uyanmamis 6 saat felan emzirmemisim. Bir sıkıntı olurmu
Balboceginannesi Rabia4646 benim de 3 aylık bebeğim. En son gece 12 de emzirdim yatırdım. Ben de uyuyakalmışım 🥺 az önce kalkıp emzirdim 🥺 ama o da uyuyordu. Uyanmadan emdi yattı. Şuan ben de vicdan azabı duyuyorum. Nasıl uyuyakaldım diye 🥺
shawty Rabia4646 bu gece benimde öyle oldu 4.30 da emzirdim ilk birde şimdi emzirdim hala uyuyor bebeğim uyanmadıktan sonra zorla uyandırıp emzirmiyorum acıktığında kalkıyor kımıldanıyor zaten ve 2 aylık oldu artık 😌
minnakin_annesi Rabia4646 zor bi doğum yaşadım eve geldiğimiz gün beni de 6 saat uyandırmamslar. çok kötü hissettim ama bisi olmadı şükür
agatha Merak etmeyin hiç bir sıkıntı olmaz. Zaten acıksa mutlaka ağlar, uykuya da ihtiyacı var. Sizde dinlenmişsiniz ne güzel ☺️
Veravrea Balboceginannesi uyku onun için daha vitaminli ☺️ Bir sorun olsa uyanır ağlardı bebekler rahatsız olunca ağlayarak gösterirler, sorun yapmayın :)
Rabia4646 Balboceginannesi bende kendim uyandırdım sabah . Çok üzüldüm ya şekeri felan düşmüş müdür acaba
Kuzeyataannesi Rabia4646 Bişey olmaz canım, benim ki akşam 9 da yatıyor, gece 3 te uyanıp emiyor, sorun olmaz merak etme, bazen sabah 6 bile uyandığı oluyor, açıksa uyanır zaten, rahat demekki…