Bebgimmm_123 Geceleri derin uyumasi icin ne yapmamiz lazim saat basi kalkiyo sanki gunduz uykusu aetik cok yoruldum 4 aylik . Ek gidaya gecince gece tok tutan mama yapsam isi yariycak mi 2 ay sonra uyuyabilcek miyim
tugbahy6 Bebgimmm_123 8,5 aylık kızım hala 1-2 saatte bir uyanır . bazen ağrısı olduğu zaman 5-10 dakikada bir .. açlıktan değil bunlar yalnız
DurununAnnesi03 Bebgimmm_123 gece gündüz ayrımı yapabilmesi için gündüzleri aydınlık ferah yerde geceleri karanlık yerde yatırmayı denediniz mi gece uykusuna geçince hiç ışık acmayacaksiniz. 2 aydan itibaren öyle yapmıştım ben ise yaradı birde rutinler oluşturun kendinize ve onları sadece gece yatmadan yapın. Zamanla bunların uyku sinyali olduğunu anlayıp uzun uykulara başlar inşallah
Ozlem_likce Bebgimmm_123 11 aylık bebeğim sabah 6 da işe gitmem rağmen her saat başı kalkıyorum. Yemekte yiyor meme de emmiyor ama yine de uyanıyor. Omuzuma alıyorum tekrar yatıyor. Bazen 1 gecede 20 kez omuzuma alıyorum. Ben de büyüdükçe düzelir diye bekliyorum 😌
yusufmertmom Bebgimmm_123 başla nasıl alışırsa öyle gidiyormuş canım. Benim oğlum kucakta memede derine dalıyor 1-2 saatte sonra yerine koyuyorum. Yada elde sallamada
Bebgimmm_123 DurununAnnesi03 gunduz aydinlik ve sesli yerde yatiriyorum gece de hafif isik olan yerde yatiriyorum o isik olmasa bebegin yuzunu goremem napicahimi bilmiyorum
DurununAnnesi03 Bebgimmm_123 benimde öyle gece lambası açık oluyo illa gece uyanirsa diğer ışık gözünü almasin diye. İnşallah bi hal çaresini bulursunuz 🤲
Coala Bebgimmm_123 13 aydayız uyuyamıyorum 🤷🏻♀️🤷🏻♀️ ek gıda bir son değil birçok şeyin başlangıcı 😁😊