deletedmom293 Kızlar bebeğimin poposu çok kötü pişik olmuş ıslak mendili bıraktım pamuk kullandım azaldı gibi oldu geri başladı bezini değiştirdim yine faydası olmadı acaba kız çocuğu diye mi böyle kızlar da çok olurmus . Zeytinyağı ve kantaron yağı da fayda etmedi. En iyi pişik önleyicileriniz ne ?
Tuba8406 deletedmom293 desitin krem mor olan. Ve bezi ne bilmiyorum ama bu konuda huggies ile çözüm buldum 3 ay 11 günlük bezimizi değiştirdikten sonra yaşamadık
Pinkoloji deletedmom293 mustela önlemede iyi ven kullanıyorum gayet memnunum. Tabiki bez ve şık sık değiştirmede önemli. Tuba8406 hugies nerden alıyorsunuz?
NurR deletedmom293 mustela iyi geldi bize içeriği de doğal ama kalın tabaka halinde sürün faydasını gördük biz
Eliftuba Bende daha ikinci haftada çok kötü pişik atlattm oğlumla . Sudocrem kullandm fayda etmedi bubarada zeytinyağı daha kötü yaptı .pamukla silmeye basladm (kurulamak önemli kuru kalmalı popo) Bez değiştirdim desitin kullandım azaldı ama geçmedi.sonra sudocremle desitini dönüşümlü kullandm geçti hangisinin faydası oldu bilemediğim için hepsini yazdm
Tuba8406 Pinkoloji ben civardaki bütün marketlerdekini topladım 3 numaraları 1 2 numaralarda e bebek i terket sitesinde almıştım
NurR deletedmom293 inşAllah kuru kalsın cildi ona dikkat edin bide hava alsın her bez değişiminden sonra on on beş dakika kremi de kalın tabaka sürünce bi kutu bitti bizim geçmişti
Nekwa deletedmom293 sleepy yenidoğan islak havlusu cok güzel tavsiye ederim Ben vazelin kullanıyorum pişik için en kötüsune bile iyi geliyor