Fatmablmt-33 Kızlar iyi geceler ellerim çok kötu çatlamış ya sağlık ocağında doktor egzama olmuş dedi krem verdi sanki o kremden sonra daha da arttı
Monap Fatmablmt-33 Neutrogena El kremi tavsiye ederim. Ellerimin sizim sizim sizlamasini ne doktorun verdigi ilaclar kremler iyi geldi nede eczanenin verdikleri . Ve bunu kullaniyorum Neutrogena
Ugurbebek67 Fatmablmt-33 bende Bepanthol un çatlak bakım kremini kullanıyorum her akşam fayda ediyor ama gündüz yine sudan soguktan mahvoluyor
MaviPanterAnne Fatmablmt-33 ah ah aynı dettren müzdaribim yazın hiç bişi yok kışın ellerim mahvoluyor. Benimkide egzama ama kışın oluyo soguktan. Kaç doktora gittim o kadar ilaç yok fayda etmiyo her akşam krem sürsemde aynı bazen bi anda düzeliyo sonra bi anda gene aynı oluyo anlamadm gitti
honeysmom Fatmablmt-33 benimde cok catlak surekli yikamaktan oluyor. Ben soyle yapiyorum cok ise yariyor tavsiye ederim, geceden ellerine zeytin yagi sur eldiven giy oyle uyu, sabah yumusuyor, bunu bi kac kez yap tamamen duzeliyo sonra krem surersin