Birbilen Kizlar bebeğimin kan tahlili sonucunda doktor tiroid bezinin gelişmediğini söyledi. D vitaminini kullanmadığımız için olabilirmiş. Başına böyle bişey gelen var mı ?
fatima Birbilen biraz araştırma yaptım internette sizin için kaç aylık kuzunuz? güneşe çıkarmış mıydınız? kabızlığı var mıydı bebeğinizin. ve çözüm olarak doktorlar ne sundu?? geçmiş olsun bu arada 🌸
Birbilen fatima Allah razı olsun canim. 8 buçuk aylık. Kabızlığı yok aksine ishal. Güneşe sık sık çıkarıyoruz. 1 ay boyunca verdiği vitaminleri kullanicaz eğer istediği gibi değilse sonuç fakülteye sevk edecek.
fatima Birbilen anladım canımm, ama düzelme olur bir de ek gıda sürecinde bol bol somon maydanoz ton balığı kırmızı et bunlarla destekleyebilirsin
MuhammedAmine Birbilen yapıcak birşey yok 🤷♀️Kullansaydınız iyi olurdu . Rabbim dermansız dert vermesin annesi geçicek İnşallah
Birbilen Esra___ ateşi çıkmıştı doktora gittik 9. Ayda kan sayımı yapılıyor şimdiden yapalım dedi doktor öyle çıktı canım kan tahliliyle
Esra___ Birbilen geçmiş olsun ben troid hastasıyım emrdiğim için bebeğimi de etkiler diye çok korkuyorum inş bir sıkıntı yoktur yavrunuzda
Nseyma Birbilen merhaba geçmiş olsun, tiroid hormonları düşük demek istemiş galiba hekiminiz, tiroid bezi gelişmemiş demek için usg yapmak gerekiyor?