Monap 1 yasindayiz doğduğu günden beri coraplari cikiyor ayagindan kucuk aliyorum cikiyor buyuk alıyorum cikiyor tam ayini gore olanindan aliyorum çıkıyor sizdede cikiyormu lastik takacam en sonunda
Minicikbirmucize Monap çorap görünce dayanamıyor çıkarıyor benim oğlumda 20 aylık bebekliginden beri çıkarır 😄 panduf aldım sevdi onları çorabın üzerine giydiriyorum bayılıyor çıkartmıyor çözümü böyle buldum
Monap Minicikbirmucize Melike21 oyoyoyyedibeni Yica tekboynuzluat Kk41 kendisi çıkartmıyorama çorabı ayağında hic durmuyorbi sürücorap aldim hic biri ayaginda kalmiyor
Yica Gerçekten ya çoraplar zor. Ya genel kıyafetler öyle ya olur mu olmaz mı. Bebek bu ay iyi buyur büyümez. Neyse Allah başka dert vermesin 😃
Epifenomen-gkc Monap Çıkıyor da çıkarıyor da 😊 ben çözümü çoraplı pijama altlarınxa buldum e bebekten aldım birkaç tane..önce bir kat çorap giydiriyorum sonra üzerine çoraplı pijama altını giydiriyorım o zaman çıkaramıyor da çıkmıyor da 😊
kitapkurdubebeninanasi Monap alta ince pijama giydiriyorum onun üstüne çektiğim için kaymiyor ama artik kendisi çıkarıyor😫
Monap kitapkurdubebeninanasi ben tek kat giydiriyorum corabi diz ustu aliyorum ozaman cikmiyor ama diğer tum çorapları düşüyor
kitapkurdubebeninanasi Monap oğlum emekliyor ve evimiz büyük çok ısınmadigimiz için iki kat giydiriyorum mecbur. 14 aylik oğlum cikarmasam da bir sekilde islatiyor çıkarmak zorunda kalinca sevinç çığlıkları atıyor🤣
Mircet Monap havlu çorapları kolaylıkla çıkartıyor da kendi kendine de çıkıyor😂 panduf aldık pisili çok seviyor giymediği zaman üşür ayaaağ diye geziyor😂
Monap kitapkurdubebeninanasi 😊 13 aylik oglum külotlu corabi evet çıkaramıyor ama diğer coraplar hep kendiliğinden ayagindan düşüyor
kitapkurdubebeninanasi Monap külotlu çorabi da doktorlar önermiyor diye giydirmiyorum ama zor isimiz tabi genelde uzun aliyorum uzunlar kaymiyor😊