Deletedmom002 Bebeğim 12 aylık olmak üzere, 6.ayından beri klasik suluk kullanıyoruz. Pipetli suluğa geçmek gerekir mi herhangi bir zamanı var mı acaba ? Şart bir şey mi yani, birde kolay alışıyorlar mı ?
Ozge_AyazEfee Deletedmom002 16 aylıkken heves ettim alayım dedim ama benim oğlum pipetli suluğa karşı ☠️🤦♀️
Hilalakksn Deletedmom002 kızım da 12 aylık olmak üzere. Ne zaman alsam, nasıl alıştıracağım diye düşünürken kuzeninin suluğundan baktık içiyo kızım, kendi kendine öğrendi.🙏🏻😁 10 aylıkken aldım ben, rahat rahat içiyo.
Soutkum Benim bebeğim daha o zamanlara gelmedi ama eltimin çocuklarından örnek verebilirim onlarda annesi pipet vermeye çalıştı ama birden çektikleri için genzine kaçıyordu biraz daha beklemeli diye düşünüyorum .normal biberondan alıştırma bardağından içmek istemiyor mu
Deletedmom002 Soutkum Yo içiyor sorun yok içmesinde, ama daha kolay olucaksa alırım diye düşünmüştüm.
aliannesi benimki 11 aylık. biberondan içmiyodu aldığım suluk da çok akıtıyodu boğuluyodu. ben de wee babynin pipetli suluğınu bi deneyeyim dedim. başlarda garip geldi istemedi. ama son bir haftadır çok alıştı kesinlikle çok rahat 👍🏼 hem su dökülmüyo ağzından aşağı hem de artık öğrendi istediği kadar çekip bırakıyo. dışarı çıkarken taşımak için de iyi oldu bana diğerleri hep çantamı ıslatmıştı
aliannesi Ozge_AyazEfee asla almadı günlerce ağzına değince rahatsız oldu. birkaç kere ısrar ettim bir iki gün aralıkla yine olmadı en son herhalde çok susamıştı karşısında içtim sulukla ımm ne güzek falan diye 😂 teklif de etmedim ona kızdı aldı elimden içmeyi başladı döke saça. sonra yavaşça alıştı çok şükür ya
Ozge_AyazEfee aliannesi aynı benim oğlanı anlatmışsınız 🙈 ya bende denedim karşısında içmeyi ama bana Bi gülücük atıp döndü arkasını gitti 🤦♀️ umarım alışır 😊
Melek3434 Deletedmom002 9. Aydan beri pipetli kullanıyoruz biz hiç su içmeyen bebeğim oyunn yaparak 2 biberon bitirmeye başladı
isabel Melek3434 merhaba benim oğlum dA 9 aylık. Nedense alıştırma bardağı ile su içmek istemiyor artık. Pipetli almak istiyorum. Siz hangi marka aldınız acaba?
Momzone Deletedmom002 bisi sorabilir miyim? Bebegim su an 5 ay 20 günlük. Ne zaman suluk almalıyım? Yani kendisi su an tutup agzına goturemiyor gelisiguzel goturuyor. Acaba ne zamam tam olarak kendisi icebilir sulugundan
Deletedmom002 Momzone Ben 6.ayda suluğu aldım, tam olarak ağzına götürmeyi hemen çözmedi tabi, götürmeyi deniyordu ama beceremiyordu sapından tutmuyordu. 7.aydan beri saplarından tutup kendisi içiyor. Bence sizde 6.ay gibi alıp gösterirseniz o da deneye deneye tutturur :)
Sltn Deletedmom002 9 buçuk aylıkken aldım önce kendim karşısına geçip içtim benden gorup çekti sonrası geldi.alıştırma bardağı hep ustunu islatip genzine kaciriyordu bunda öyle bir sorun yok severek içiyor daha pratik.
Melek3434 isabel aventin pipetlisini aldım çok memnunum daha öncesi wee baby aldım ama çok akıyor hiç memnun kalmadım canım