Alnalprdha Pinkmom2 Bizde yavaşladı daha çok boya gitti ve yemek seçme olayı başladı ne göstersem ı ııı diye kafa sallıyor
alchn Pinkmom2 benim oğlum bir yaşından sonra aşırı yavaş 12 kilo oldu 1 yaşta 1 buçuk 12.5suanda 26 ay 8 günlük 13.5 resmen durdu
Tecrubelianne Pinkmom2 benimki 30 aylik 15 kilo boyuda 100 cm civari.saglik ocagindan boy kilo takibi icin aradilar soyledim hemsire cok sasirdi.genetik bence biz sulalece zayif uzun boyluyuz kendi tarafimda esimin tarafida
Pinkmom2 SeninAnnenBirMelektiYavrm sağol canm 13’500 gr 97 persentil çıkıyor korktum bende açıkçası biraz
Kado87 alchn duruyor zTen yoksa obez olur cocuk boya falan gidior yoksa ilk 1 yasa gore kilo alsaa 100 kilo olur 10 yasinda normal yani benim oglumda.kac aydir ayni kiloda
Gulfem07 Bir şey yemiyorlar ki alsınlar tam 2 yas ve üstü cocuk bildiğin aç yaşıyor ve genel itibari ile herkeste durum bu
Pinkmom2 Gulfem07 canm bnmkinin 1 aydır iştahı açıldı öncesinde ağlayarak yiyen çocuk aşırı yiyo 13’500 korktum açıkçası bende
Gulfem07 Pinkmom2 25 aylik olacak oglum 13 kilo 99 cm boya gidiyor kiloda değişiklik yokyesin bir şey olmaz.Yiyebildigini yesin iştahsızlık daha zor
Pinkmom2 alchn yok deil benimkide 13.500 ama kız bebek internetten hesaplıyorum 97 çıkıyor. Yediklerine dikkat etmeli falan yazıyo korktum bende fazla diye açıkçası
alchn Pinkmom2 alla Allah herkeste zayıf diyor ama tabiki doğru veriler önemli Birde durdu resmen kilosu bayadirr 13.5 çocuk 6 ayıdır net diye bilirim
Pinkmom2 Kado87 evet bende omdan korktum 2 yaşımda 13’500 kilosu internetten persentile göre fazla yazıyor korktum bende
alchn Kado87 ya bir yaşına kadar tamam da sonrası baya az birden sonra grm gram hatta 6aydiir hep 13.5