Alperenin_Annesi43 Bugün 2.Ay aşımızı olmaya gittik sağlık ocağında ebe sarılık hala var dedi doktora gösterdik uzayan sarılık dedi yüksek olmadığı için sikinti olmas ama gözlem altında tutmamizi söyledi bu durumu yaşayan anneler varmı
Alazcns Alperenin_Annesi43 Merhaba 65 gün sürdü oğlumun sarılığı üstelik 16yı gördük 17 sınır olduğunu hastaneye yatabilecegini söylemişti doktorumuz. Hatta evde beyaz florasanlı ışığı açık tutun gece gündüz demisti.
zisanc Alperenin_Annesi43 benim de 2 ay 9 günlük oğlum uzayan sarılık yaşadık ufaktan geçmek üzere..emzirdim güneşe çıkardım 15 dk ara ara..bir cok testte yapıldı bir şey çıkmadı
Nehirkayra Alperenin_Annesi43 benimki de 2. Ayına doğru atlattı. Ben sık sık emzirdim 2 saati bile cok beklemedim. Güneş ışığı iyi geliyor tavsiye edrim ama eşmeye bi yere çıkarın ve cok aşırı uzun bekletmeyin 10 15 dakka kafası gölgede vücudu ayakları güneşte yapabilirsiniz. Emziriyorsaniz kuru kayısı hoşafı yapıp bol bol için bebegede hiç seker koymadan 1 2 cay kaşığı verebilirsiniz. Ne kadar kaka çiş o kadar sarılığı atar.
Alperenin_Annesi43 zisanc emziriyorum bakalım.gunese de çıkarayım bizim.memlekette daha güneş de yüzünü iki gündür gösteriyo
zisanc Alperenin_Annesi43 rüzgar da kalmasın ama dikkat et..şekerli su vs bir çok şey söylüyorlar da ben yapmadım..güneş en mantıklısı geldi :)