MustafaEmininAnnesi Kızlar acilen bir derin dondurucuya ihtiyacım var dikey derin dondurucu istiyorum fakat şu anda fiyatlar aşırı fahiş kullanıp hem uygun fiyatlı hem Memnun kaldınız derin dondurucuların marka ve fiyatlarını yazar mısınız.
Ugggg MustafaEmininAnnesi annemlerde Profilo var yaklaşık 6 yıldır kullanıyorlar ama şuan beyaz eşya fiyatları uçmuş durumda
Kbraugur MustafaEmininAnnesi evlenirken metro toptancı marketten almıştık vestel üretiyor ama metronun kendi markası fairline adı çok memnunum 6 çekmeceli
MustafaEmininAnnesi Ugggg Evet biz de uzun zamandır araştırıyoruz Şu an Yaz olduğu için derin dondurucuya bayağı bir ihtiyacımız var yaz meyve ve sebzelerini stoklamamız için ama fiyatlar cok uçmuş 🚀
Ugggg MustafaEmininAnnesi eğer kredi kartı varsa Arçelik çamaşır makinası aldık vade farksız 10 taksit yaptılar bayiden istersen en azından taksitle ödemeleri kolay yaparsin
KATRE_ MustafaEmininAnnesi canim en yakin magazaya gidin ayin urunu olarak burda vardi 6 cekmeceli 1650 tlydi
Kbraugur MustafaEmininAnnesi bana fazlasıyla yetiyor meyvelerimi buzdolabının buzluğuna sebzeleri ve etlerimi derindondurcuya koyuyorum
Ugggg MustafaEmininAnnesi rica ederim ins bulursun bende istiyorum ama cidden fiyatlar uçtu normal buzdolabında 4000 bin TL başlayan rakamlar gördüm erteledim