aslihaleninannesi Covid pozitifken memur normal raporlu mu? İdari izinli mi sayılıyor? Yani fiili çalışmadan sayılır mı 7 günlük süre?
Pasamm-6387- aslihaleninannesi sağlık personeli idari izinliydi diğer herkes rapor ama salı gününden sonra yeni prosedür herkes rapor almak zorunda idari izin yok anlayacağın 🤦🏼♀️
Anne80 Herhangi bir rapor vermedim sadece pozitif belgemi göndersim onlar o günden geçerli 7 gün idari izin çıkarttı
Anne80 aslihaleninannesi evet ama polisin terör parası o süreçte kesiliyor onun dışında çalışmıs sayılıyorsun
aslihaleninannesi Anne80 gebelik 32 haftadan sonra çalışır raporu aldm. Fiili olmadığı sürece doğum sonrasına aktarılmıyor ya o yüzden merak ettim
Anne80 aslihaleninannesi bende 37ye kadar çalışır aldım çalıştım ama alayamadım pardon bu 32den sonra pozitif filan mı oldunuz
Anne80 aslihaleninannesi idari izin olacagı için sorun olacagınu sanmıyorum ama rapor da olsa kadın doğumla ilgili ol adığı için yine çalışmanıza engel olmaz ben böyle biliyorum yinede kurumunuza danışın istersenşz