sadiyenurvural Merhaba bebeğim 6 aylik ve dişleri çıkıyor 2 gecedir ateşliyiz doktorlar önermiyor ama aramızda diş jeli kullanan anneler varsa ve hangi ürünü kullanıp memnun kaldığınızı yazarsanız sevinirim.
tubasd sadiyenurvural 4 5 karanfili ezin uzerini geçecek kadar zeytin yagi koyun ertesi gun diş etlerine surun Allah cc şifa versin inşaallah
Deletedmom27337 sadiyenurvural tetagil diş granülü kullanıyoruz. 2 tane diş çıkardı bn sonradan farkettim. Şimdi gene 2 tanesi indi aşağı birkaç güne patlıycak aynı şekilde bir sıkıntımız yok şükür. Kullanan anneler çok memnun
Betul1 sadiyenurvural tetagil kullanıyoruz bizde aynı zamanda karanfil zeytinyağında bekletip z.yağını sürmekte bize iyi geliyor
Ardos sadiyenurvural bız 7 aylıgız bır belırtı gormıyorum ma cok huzursuz hıc boyke degıldı uyumuyor ondan olabılır mı
Suleasya Benim kızımda 6 aylık diş jeli bilmiyorum ama 2 gecedir tedagil veriyorum inanilmaz rahatlatiyor. Diş jeline göre daha temiz doğal bir ürün .
Ozgebudak_06 Tetagil kulllaniyorum tam 4 kutu bitirdik inanılmaz rahatlatıyor. şuan diş ağrısı var uyumadan önce verince direk uykuya geçiyor çok memnunum
sadiyenurvural Ardos Elleri sürekli ağzında mi mesela benimki ne bulsa ağzına götürüyor kaşınıyor damakları.
Gupssse sadiyenurvural nurse harvey kullanıyoruz biz de gaz damlasından memnunduk. Uyku öncesi iyi oluyor en azından sürekli kulaklarını çekiştirmiyor