Yagizmoms Annelerim bebeğim 11 aylık oldu ama hala uykuya kendi dalamıyor uyumayı bilmiyor benim göğüsümde uyuyor gece uyanmaları hala var gene göğsümde uyutuyorum birlikte uyuyoruz artık çok yoruldum kendim için geçtim bebeğime uyumasını nasıl öğrete bilirim gerçekten işe yarayan uyutma metodlarınıZ neler
Ezelim Yagizmoms ben kızımla beraber yatağa uzanıyorum ona emzik veriyorum ninni ya da müzik açıyorum o uykusu olunca bı şekilde uyuyor öyle en az bi yarım saat sürüyor tabi yuvarlanıyor biraz sonra uyuyor bazende çok uykusu olunca emerken uyuyor
Esestutu Ezelim bizimde aynı şekilde yanında yatmam lazım uyuması için eline bebeğini alıp ninniyle uykuya dalıyor
aybikreis @Yagizmoms benimle göğsümde yatıp uyumasını o kadar isterdim ki, en azından uyuyor derdim. 11,5 aylık oğlum babasından başka kimsede uyumuyor bende dahil, ağlıyor uyuyacağını anlayınca. Saat başı da uyanıyor haliyle. Çok zor çok 😊
Yagizmoms aybikreis allah kolaylık versin canım işimiz zoor bu zamanlar hemencecik geçer inşallah 😞😇🙏