cicekbahcem Güzel annelerim bana Uygun fiyatlı bir bez önerir misiniz? Baby turco pişik yaptı Prima iyiydi artık malum fiyatları yüzünden alamıyoruz Sleepy çok lastik izi yaptı Baby me kullandim seviyorum ama başka bir bez markası varsa öneriniz denemek isterim🌸🌸
Cicismoms cicekbahcem ben sleepy kullanıyordum gelen son zamlardan sonra bezdim artik tanesi nerdeyse 2lira bende araştırdım bimden aldım memnun kaldım üstelik kalıpları çok büyük kızım 6kullaniyordu BİM’in bezinin 4numarasi oluyo valla 🥰
Taze1mom cicekbahcem ben prima premium Care kullanıcısıyım ama artık fiyatı dev arttı 🥺 gün içinde A101 bezi kullanıyorum, taşırma pişik yapmadı baya memnunum sadece uykuda ya da dışarıya çıkarken prima takıyorum o da kesin olsun diye yoksa uyurken taktığım da oldu taşırmadı 👍
Rba35 cicekbahcem şok market ten bebe land alıyoruz memnunum ama şunu söyleyim bezi kirlettiği anda değiştiriyorum saatlerce bekletmiyorum
Cicismoms cicekbahcem kızım 2yasinda yapmadı valla biz yegenlerime de Prima kullaniyorduk 1yadindan sonra o BİM’in beziyoe devam ettik ben memnun kaldım çok olumsuz yorum okudum burda ama yinede denedim sansliymisim iyi çıktı
Cicismoms cicekbahcem Deneyin tabi ben kızım 5kullandik sleepyde en son adet çok diye 5aldim normalde 6 yani 😂 ilk olmaz diye 5aldim kalıbı muazzam büyük bugunde 4no aldım tam oldu 44adet 59lira uygun bence ama arkadaşım carrefourun bezini aliyo geçen 32liraydi 44adeti takip et orayı da kaç aylık kaç no bez aliyorsun
LiyaVeEce Biz 3 aylık olacağız artık ve BİM’in bezini kullandım diğerlerini denemedim bile memnun kaldım pişik yapmadı bizde 😊
cicekbahcem Cicismoms Oralarada bakayım bir, alerjik bebek olduğu için çok korkuyorum pişik olduğu zaman geçmiyor. Uzun zamandır 4 numara kullanılmaktayiz,8 aylık ama kilolu bir bebek değil doktorumuz hep bir beden büyük kullanın dedi bize🥰
cicekbahcem Taze1mom A101 bezinide duymuştum bir kezde onu deneyeyim küçük paket olarak, teşekkür ederim 💐🥰
Taze1mom Bu arada bim bezi de kullandım bir süre aşırı şişiyor çocuğu çok rahatsız ediyor içi de naylon gibi sevmedim
cicekbahcem Rba35 Benim bebeğim zaten hep kabız yaptığı an hiç bekletmeden değiştiririm ama alerjik o yüzden pişik oluyoruz,baby turco ciddi pişik yaptı yani.
momandad_16 cicekbahcem kanz denedim ve beğendim tekrar almayı düşünüyorum ama fece denemedim açıkçası gece sızdırırmı bilemiyorum ama gündüzlerisöyle bi sıkıntı yaşamadım
cicekbahcem momandad_16 Onada bakayım bir,gece başka bir bez takabilirim bize pişik yapmasın yeterli aslında 🥰
Rba35 cicekbahcem geçmiş olsun kabızlık iÇin rezene çayına zeytinyağ I koyup bebeğe verebilirsiniz anında etki yapıyor