aysegulklc1 Bu damlayı kullanan arkadaşlar kaç damla şeklinde kullanıyorsunuz? İki doktorda farklı şekilde önerdi ve nasıl kullanacağımi bilemiyorum.
Aysederindemirbas aysegulklc1 çay kaşığına 10 damla damlatıyorum öyle veriyorum eczacı o şekilde tarif etti
cicekbahcem aysegulklc1 kilo başına bir damla şeklinde kullanıyorduk. Fakat doktorumuz son kontrol de 10 damlaya sabitledi.8 aylık bebeğim
esrefiMahlukatAnasi aysegulklc1 1.hafta 5,2.hafta 10, 3.hafta 15, 4.hafta 20 şeklinde kullandık. Sonrasında hep 20 damla.
Belinnaykk aysegulklc1 kilosuna göre dedi benim doktorum genelde de öyledir zatenn sizde kilosuna göre verebilirsniz
Aysederindemirbas aysegulklc1 4 aylıkken 7.500 kgdu 5 aylık olduk salı günü kontrole gideceğiz 8 kilo olmuşuzdur
cicekbahcem aysegulklc1 açıkçası aç tok önemsemiyorum çünkü bebeğim nefret ediyor bu damladan o yüzden gün içinde veriyorum,evet günde bir kez 🥰
Belis-mom Damla sayısı kilosuna göre ayarlanıyor sanırım doktorunuza sorun ben de aç tok fark etmeksizin veriyorum
RabiaZ aysegulklc1 Kiloya göre damla miktari ayarlanıyor Benim bebeğimde 4 aylık kontrolümüzde 8 kiloydu doktor sabah 8 akşam 8 damla olarak söyledi şu an bebeğim 5.5 aylık 6 aylık kontrolde damla miktari güncellenecek
aysegulklc1 RabiaZ banada doktor sabah 5 akşam 5 dedi kan tahlillerine bakarak sanırım burası önemli bir süre boule kullanalım dedi. Yeni bir doktora götürdüm o bu damlayi bilmediğini söyledi o yüzden sormuştum bende. En iyisi aynı şekilde devam etmek bence