Arendenizinannesi Merhaba arkadaslar bebegım 5 gün sonra tam 5 aylık olacak acıkcası bebeklerınızın gelısımleri nasıl merak ediyorum. Bebegınızde ne gıbı farklılıklar gözlemlıyorsunuz? Ayrıca 4. Ay atagından cıkabıldınız mi?
Gokceyasinmiran Arendenizinannesi Arendenizinannesi bebeklerimiz aynı güm doğdu herhalde 10 Eylül doğumlu benimki kilosu gayet güzel dedi doktor yalnız 4. Ay atağına çok kötü yakalandık bir de üstüne meme reddi yaşadık bebeğimi tanıyamadım resmen çok kötü bir aydı hala uyku düzenimiz tam oturmadı
Elifinannesiiiiiiiiii Arendenizinannesi atak falan kalmadı. Gülücükler saçıyoruz kahkalar dönmeler başladı. Sadece uykuya direnme var o da arada sırada
Gokceyasinmiran Arendenizinannesi atakta öncelikle uyku problemlerimiz oldu öğlen uykusuna çok güzel alıştırmıştım onlar önce süre olarak azaldı sonra hiç uyumamaya başladı daha sonra asla ama asla yatağa pusete oyun halısına bırakamıyorum sürekli kucak istiyor konuşmamı istiyor yanında durmamı istiyor her dakika da mümkün olmuyor en basitinden wc bile onu götürüyorum ellerini ağzına koymaya başladı sğrkeli parmağını yalıyor salyası akıyor yersiz çığlıklar atıyor cidden çok değişti oğlum ya
Redpepper Atak bitti ama bi huysuzluk var hala, uykular bozulmuştu düzeldi bence en önemlisi 😂 oturmak istiyor artık en önemli gelişme bu oldu