Ysfilayda26 Doğum kilolarından kurtulan var mı ben 15 gündür spor diyet yapıyorum 1.600 gittii youtubeden leslie haricinde cardıo plank vb. Hareketler için önerebileceğiniz videolar var mı ? Arayış içindeyim yapıpda faydasını görenler bakabilir mi
Almondeyed Ysfilayda26 aralıklı oruç yaptım kısa sürede 6 kilo verdim sonrasında salmama rağmen almadım
Elifatih25 Ysfilayda26 Ben bi ürün kullanarak 21 kg verdim cokda memnunum bekarlık günlerimden daha iyi oldum 🤭 herkesin bir yorumu vardır bunun için ama bende çevremde çok memnunuz. Şuan iş olarak yapıyorum herkesin hayatina dokunmak hosuma gidiyo cunku bende cok yol denedim kilo vermek ugruna
Ysfilayda26 Almondeyed yaa ne güzel bende denemeyi düşünüyorum araklı orucu daha önce hiç denemedim alması çok kolayda vermesi neden bu kadar zor ya
Ysfilayda26 Elifatih25 tabi herkesin kendi hayatı canım ürün kullanıpta zayıflamaya her zaman karşıydım hala öyleyim pek sağlıklı gelmiyo bana
Elifatih25 Ysfilayda26 Zaten annesini kilo verme haplari yuzunden kaybetmis anneler ölmesin diye bitkisel urunler bularak kurulmus bir firma. Ben bir zararini gormedim tam tersi enerjim olsun vitamin degerlerim olsun hepsi dzeldi. Insanlarin fikirlerine tabiki saygi duyuyorum ama isin icinde olduğum için zararin olmayacaginda emin bir sekilde rahatlikla kullaniyorum.
Almondeyed alchn sabah kahvaltı yapmıyorum öğlen yapıyorum yumurta peynir filan. Bir de akşam yiyorum o kadar. Amaç onaltı saat filan aç kalmak
Elifatih25 alchn yoo ben satmak icin kesinlikle soylemiyorum bana olan herkese olsun istiyorum sadece cunku biz kadinlar kilolarla saglik sorunlariyla mucadele etmekten belkide omrumuzun yarisini harciyoruz. Ben hayatimdan bu sorunlari cikardm şükürki iyi bir sponsora denk geldim hayatım değişti.
Ysfilayda26 Elifatih25 ilk yazdığınızda herbalife olduğunu tahmin etmiştim tabiki herkesin tercihi ama öyle şeyler kullanarak kilo vermek pek mantıklı gelmiyor bana gerekirse 3 ayda vereceğim kiloyu 6 da yada 8 ayda vereyim ama öyle ürünler kullanmayayım