Bisracinarkartal Kızlar mama için termos lazım.oluyor.sizler nerden temin ettiniz kaç saat sıcak kalıyor Sıcak su olarak mı kullanıyorsunuz yoksa mama yapip içine mi koyuyorsunuz termosun Ben Instagram dann araştırıyorum bulamadım varsa önerilerini zi bekliyorm
Burcuckmk Bisracinarkartal sevi bebenin termosunu öneririm uzun saatler sicak tutuyordu Ben su kaynatip koyuyorum cok işime yarıyor mama koymani onermem mamalari 1 saatte icmeleri gerekiyor bebeklerin çünkü
JackDaniels Bisracinarkartal Starbucks termos kullanıyorum. Tabiki sıcak su olarak alıyordum yanıma. Çünkü mamayı yapınca max 1 saat içinde tüketilmesi gerekiyor ya
JackDaniels Bisracinarkartal Kapaklı bi kavanoza koyuyorum içinede ölçü kaşığını. Biberona döküyorum suyu, mamayı güzelce karıştırıp yediriyordum🙏🏻
JackDaniels Meryem111 Mamayı yapıp yanıma almıyorum zaten. Sıcak su ve mamayı ayrı ayrı atıyorum çantaya. Bebeğim yiyeceği zaman biberonda su ve mamayı karıştırıp veriyorum
AC1512 Babymall mağazasından yeni aldım gri.olandan şuanda indrimde cok memnun kaldm 6saat net sıcaklık duruyor rahat ettim ewde de kullanıyrm
Seymagil Migrostan içi cam termos almıştık akşam koyuyorum ertesi gün akşama bile yakıyor elimi iki gün çok sıcak tutuyor yedi aydır kullanıyorum