sarpmom2020 Oğlum 20 aylık fakat konuşmuyor.Mama meme dışında pek bir anlamlı kelime söylemiyor. En azından anne baba kedi köpe vs dese için rahatlayacak ama onlarda yok malesef .
Deletedmom0099 sarpmom2020 başka göze çarpan bir şeyi yoksa sıkıntı değil bazı çocuklar bir anda açılıyor. ailede geç konuşan var mı? doktor bunu sormustu bana cünkü benim kızımda silik otizm var
Neziha122 sarpmom2020 acele etme cnm benim kızım 29 aylık yeni yeni konuşuyor anne baba gel bak vay mama diyor acele etme yine gözlemle içim rahat etmiyor dersen götür doktora
secoz sarpmom2020 kız arkadaşımın çocuğu var 4 yaşında oda anca yeni yeni konuşmaya başladı bazı çocuklar geç konuşur dert etme kendine 💜
Elanur Doktora muayene ettirmelisiniz. Yakın bir zamanda arkadaşımın bebeğine tanı konuldu. Konuşması 1 yaş geriden geliyor. Bol bol kitap okuyun ve asssla telefon tablet Tv baktirmayin.
elmaliturtam sarpmom2020 bence doktora götürün içiniz rahat etsin inşallah basit bir dil gelişim problemidir hem size destek verir nasıl süreci yönetmelisiniz diye hemde kafanız rahatlar ne gerek var her gün düşün dur üzüleceksiniz