Itsybitsyspider Kama Biz bir numarasını kullanıyor Ken çok memnunduk kakasını çok düzenli yapıyor ncak çok az da olsa 2 numaradan sonra gaz problemi olmaya başladı üşütme diye halde çocuğum Çok fazla gaz çıkartıyor artık Geceleri çok sık Uyanmaya başladı bazen saatte bir mama İstiyor Bazen 2 saatte bir çok fazla doyurucu değil Ben 23 ay kadar Sma kullanmıştım ondan da memnundum yeşil kaka problemimiz olunca değiştirdim ancak hip ile 2 numaradan sonra yeniden yeşil kaka ya döndük Doktorum zaten yeşil kaka ya normal demişti mama ile beslendiği için ben de şu an mama arayışındayım almayacağım tek mama var o da Aptamil 2 numaraya geçtiğinizde 2 kutu kullandım bebeğime mahvetti
Defne07 Kama kesinlikle tavsiye ediyorum. Aptamil de kullandım ama hippi çalkaladığımda köpürmüyor ve anne sütü renginde. Bebeğimde iştahla yiyor. Asla ishal kabızlık yapmadı. En iyi içerikli mama diye biliyorum. Tavsiye ederim
snyck Kama biz kullanıyoruz aptamil kullandım mahvetti çocuğu hipp gaz kusma fazla yapmıyor memnunuz tabi doyuruculugu az
Kama Serene çok teşekkür ederim, aptamil içiyoruz çok kötü olmaya başladı son 3 gün , kakası da yok, yapıyor günde 1 oda ekşi kokusu var ve sarı renk, 1 aylık daha bebeğim, değiştirecem Hipp başlacam
Itsybitsyspider Kama 6 aydan küçükse evet hipp 1 ... mamaların bebekten bebeğe etkileri farklı oluyor bana çok iyi gelen mama size iyi gelmeyebişiyor malesef deneme yanılma yoluyla bulacağkz
Melikeakiner Bize fena kabızlık yaptı ve doyurucu değil hep aç hissediyordu. Aptamile geçtik bize çok iyi geldi. Özellikle yeni çıkan geliştirilmiş formül maması çok iyi.
kiliclar [bilinmeyen] hiç vermedim canım benim oğlan başından beri aptamil içiyor hiç sıkıntıda yaşamadık
burcusenova benim kızıma çok kabızlık yaptı, sonra doktorum bana aptamil önerdi ama yeni çıkan aptamillerden