EsilaMasal3011 Merhaba bayanlar. Covid pozitifim bebeğim 3 aylık. Bu süreci nasıl geçirdiniz ? Kayınvalidem 1 hafta kendi evinde bakmak istiyor. Ama ben kızımı 1 hafta bırakamam hangi anne bırakabilir ki.. Süreç nasıl ilerledi tecrübeli annelerden yardım istiyorum
Almondeyed EsilaMasal3011 bırakmayın bence. Yazık bebise. Eldiven maske takın emziriyorsanız bol bol emzirin
Deletedmom5447 EsilaMasal3011 bebeğinize bulasirsa daha çok üzüleceksiniz oyle düşünün acı çekecek boşu boşuna yavrucak bırakmanız daha mantikli
Omom EsilaMasal3011 çocuğunuzu bırakmayın hiç gerek yok. Zaten bulaştıysa bulaşmıştır. Bebekler hafif atlatıyor. Annesiz kalmak daha kötü onun için
Hlalg EsilaMasal3011 hiç takılmayın adınız gelin olunca herşeyle suçlanıyorsunuz zaten.Kontrollü dikkatli olun ateşini kontrol edin.Biz de geçirdik ailece,geçmiş olsun
EsilaMasal3011 Bende öyle düşünüyorum bulaştıysa zaten sabah daha koynumda yatıyordu emiyor bulaşmama ihtimali yok.. çok teşekkür ederim
Suleasya EsilaMasal3011 3 aylık bebek anneden ayrılmaz olur mu öyle şey. Bol bol emzirin maske takarak. bol vitamin alın ki çabuk toparlayin. Bebeğin qra ara ateşine falan bakın . Odayı sık sık havalandirin.