Ozlemmpamir Oğlumun uyku sorunu var diye doktor almamızı söyledi pek kullanma taraftarı değilim ama kararsızım kulllanan anneler var mı ?
Volmine Ozlemmpamir bende düşündüm çok zor uykuya geçiyor. Bir saat ayağımda salladığım oluyor . Günlük iki saat en az sallayarak geçiyor
Volmine Ozlemmpamir tabi stresi çabası çok zor uykuya dalıyor çok 10 saat uyumasa bile zor dalıyor düşünün . Acaba kullanan var mı ?
Glsm67 Ozlemmpamir bende bizim doktorumuza sordum kesinlikle önermedi hiç bir hastama vermedim vermemde dedi doktorlarda ikiye bölünmüş demek 🤔
Omom Ozlemmpamir kullandım ben. Israrla tamamen bitkisel ve hiçbir zararı olmadığını söyledi doktorum. Çok da güvenirim. Bebekten bebeğe değişiyor ama. Kimisine yarıyor kimisine yaramıyor
Ozlemmpamir Volmine eşim ilaç mümessili oda bi kaç doktoru arayıp sordu hepsi kullanabilirsin dedi ama bilmiyorum ya
Ozlemmpamir Glsm67 ay kimin ne dediği belli değil bugün ki doktor hastalarım çok memnun kalıyo dedi 😂
Omom Ozlemmpamir yok artık 😂 eğer probleminiz gece sık uyanma ise bir işe yaramıyor ama uykuya geçişte zorlanıyor yatmak istemiyorsa işe yarıyor. Ne uykudan uyandıramaması uyku ilacı değil ki o bitkisel damla 😀
Duygu-66-Tumer Ozlemmpamir sadece gece uyutmadan öncemi veriyorsunuz ? Gündü uykusundan önce verebilirmiyiz?