Tugraninannesi Kızlar merhaba oğlum 4 buçuk aylık diş çıkaracak galiba çok huzursuz sürekli ağlıyor elleri hep ağzında kulaklarına da götürüyor arada ellerini hafifçe kulak masajı yapıyorum biraz rahatlıyor damarları çok kaşınınca emmek istemiyor sürekli ağlıyor bazen ağlama krizine giriyor çok zorlanıyorum üzülüyorum bu süreci mecbur yaşayacağım ama ağladığı Zaman dayanamıyorum bende ağlıyorum bu süreci daha kolay nasıl atlatırız gerçekten bu kadar çok ağlamasına dayanamıyorum
Dogalice Tugraninannesi Diş kaşıyıcı aldım bir sürü bir halta yaramadı benim kızım pek kullanmadı.Pırasa sapı ya da yeşil soğan vermeyi deneyebilirsiniz biraz uyuşturduğu için iyi geliyor.Bir de çok yumuşak (parçalamayacağı şekilde)eline göre top tarzında bir oyuncakta verebilirsiniz.
Tugraninannesi Dogalice aynen bende diş kaşıyıcı aldım inanın bende pahalıya aldım ama dediğiniz gibi hiç bir işe yaramadı salatalık ve havuç verdim oğluma elinden düşer düşmez ağlıyordu ama pırasayı da çevrem de kullanan çocuklar da görmüştüm deneyeceğim
EsmaGnc Buzluğa konulan dişlikler var .Onlardan kullanabilirsiniz.Damakların ateşini alıyor buzlukta biraz bekletip verin rahatlar.Elmanın kabuğunu soyup verebilirsin.Damaklarını rahatlatır.
Tugraninannesi EsmaGnc rahatlatıyor evet de birden ezip koparıyor koca Bi parça ağzına giriyor boğulacak korkusu oluyor
Miloskus Soğan suyunu dolaba koyup dişlerine masajı okumuştum Google yazarsanız çıkar sanırım kolay gelsin