aasyaamomm kızım 7 buçuk aylık alt iki dişi çıktı şimdi de üst çıkacak galiba 4 gecedir ağlamaktan helak oldu. diş için önerebileceginiz jel veya herhangi bişey var mı
Prenses_annesi22 aasyaamomm bezi azck nenlendırıp buzlukta tutup sonra elıne verebılırsınız ısırması ıcın hep öyle dediler bize bn yapmadm ama jel olarak cargel kullandık ama en ıyı ıcerıklı olan nurse harvey’s dentigel bıraz pahalı ama. Birde tetagil diş granürü var bn onu kullandm günlük 4 şase kullanabılyosunuz agzına bile dökseniz fayda edıyor bızde 2 şase anca kesıyordu daha sonra carpol verdım hep öyle atlattık sukur şmdide parol verıyorum köpek dişleri cıkyo 15 aylık
Ummuscetinkaya aasyaamomm diş topu kullanabilirsiniz yada karanfil yağı be zeytinyağ karıştırın bekletin sürün
Denizmooom aasyaamomm jeller önerilmiyor artık içerisinde anestazik madde oldugu için tedagil kullandım ben toz şase günde 6 kez kullanılıyor sanki bizde işe yaradı bide minik diş topları var onlarda zararsız ama kullanmadım
Aysenur-Goktug Tetagil muhteşem bir granül biz hep onu kullanıyoruz diş jeli önerilmiyor zeytinyağının içine karanfil de ezdim ama bizde pek işe yaramadi
aasyaamomm Aysenur-Goktug esime aldırdım burdaki yorumlardan sonra şimdi verdim uyuttum bakalım işe yarayacak mı 4 gündür açıdan uyuyamıyo yavrum
RainOverMe Nurse harveys kullanmıstım, parmagıma sürüp cok az ovarak kullanmıstık. Bı ara kendı dıs agrımda da denedım gayet de rahatlattı. Tetagilden daha memnun anneler, sanırım. Ben kullanmadım
Denizcimmm Ummuscetinkaya bunlar ezilerek fikan mı veriliyor peki bebeğe ? Kusura bakmayın bilmiyorum soruyorum. Tr dekikerin çoğu merdiven altı olduğunu duydum. Almanya’dan gelecek olan bir hostes arkadaş vardı ona söyledik. Nolur nolmaz getirsin diye. Yarında Dr a soracağım kullanalım diye. Bakalım ne diyecek.