Defneeminannesi Kızlar bebeğim daha 2 günlük. Ama sütüm gelmedi ve ben aç kalmasın diye mama veriyorum. Vicdanım çok rahatsız. Hemen de yara oldu göğüs ucum yetmiyorm korkuyorum. Bunu yaşayıp da çare bulan var mı?
SedaUmut171121 Defneeminannesi duş al canım gogusune güzelce sıcak suyun altında masaj yap ve bol bol su ic
Sedaekrem Defneeminannesi sag canım duzenlı olarak emdır sen gelmese de memeni tutuyor mu su an tutuyordu kucuk cunku hemen bir eds besleme sondası al ayına uygun olarak onu gogsune yapıstır memeden ver mamayı hem gogsunu uyarur hem sutun artar hemde bebek memeyi unutmaz
Sedaekrem Defneeminannesi sakın biberin verme meme reddi yasarsınnılk ay emzıkle tanıstırma kuzum bir de keske bunları ben de bilseydim en basından uyarılsaydım
monimom Defneeminannesi ben sezeryan doğum yaptım benimde ilk iki gün hastanede sütüm gelmedi eve gidince sicak suyun altın a girip çıktım o an geldi ve ikisinden de akmaya damlamaya başladı onun haricinde incir den hoşaf yapıp ictim
nefesinannesi33 Defneeminannesi bol bol emzir meme ucu yarası içinde doktor bana madecassol kremini verdi çok iyi geldi doktoruna sor izin verirse kullan
Defneeminannesi Bi tane krem vermiş gloderm diye de etki etmedi pek bana acısada evladım için direncem ☺️