E2019 Selam kızlar yeni 3 yaşına girdik bazen iştahlı kızım bazen değil benden başka kimsede yemek yemiyor sanki inatta başladı sizdeee benzer dueum varmı
Omerim07_01 E2019 benim oğlum da 25 aylık zorla yedrym yemek yemiyo iştahsız mama sandalyesi olmasa işimiz yaş mama sandalyesinde yedirebiliyrm ordann çıkmadığı için mecbur yiyo gelişimi nasl
Yensar E2019 3 ay sonra 3 yaşına girecek inat iştahsızlık son derece yüksek ağlamak sızlamak bıktım artık 😞
merve5561 E2019 canım benim kızım da 3 yaş 5 aylık aşırı iştahsız oldu olası böyle 13 kilo şuan dr iyi dedi dimi benim kızıma da fena değil dedi boyu kaç bizim 101 cm gayet iyi dedi bu yememeye bence de iyi ama kilosu az geliyor bana çok zayıf duruyor çünkü
E2019 Omerim07_01 Bizimkide öyle normal masada imkansız diyebilirim 13 kiloyu geçtik ama tartılmadık daha
Yensar E2019 doktora giderseniz 13 kilo normal mi öğrenince yazarsanız sevinirim az gözüküyor persentile göre de ☹️
E2019 Yensar yoo gittik 3 kilo doğdu zaten az değil normal dedi gelişimi kilo alımı var çünkü yüzde olarak 25lerde sizinde mi 13 kg
Yensar E2019 aynen canım bizim de 13.5 da az gözüküyor dediğim 14.5 falan olması gerekiyormuş normal değerde olması için de o yüzden bende az diye takılıyordum da
E2019 merve5561 3 kg doğdu doğum kilosuna ve yıllık kilo alımı normal dedi en son 95ti yeni 3 yaşına girdi tekrar gideceğim ozaman ölçtürücem aşırı hareketlii bi sn durmuyor desem yeridir
merve5561 E2019 benim kızım çok aşırı hareketli değil normal yani ama hiç yemiyor maalesef birkaç kaşıktan sonra bırakıyor tabağındakileri ondan almıyor kilo
merve5561 E2019 ben De denerim ben de üzüm çekirdeği ekstresi aldım biraz yedi bişeyler birkaç gün şimdi yine yemiyor
Ayseee27 E2019 boyda kilo da etki ediyor mu bende sipariş verdm yeni.22 aylık kızıma kullancam ne kdr veriyorsunuz günlük
E2019 arasbek 27 ay emzirdim bırakmadı emmeyi iştahın önüne geçti sonra köfte vs yemiyordu düzeldir bir ara bu macunu aldım daha iyi oldu 2 ay kullanıp ara verdim uine başladım