Minnakkk Baktım baktım kimse yemek postu açmamıs burdan ilham alıp yapacaktım yemek en sonunda yaptım 😀 Ezogelin corba Güvecte arpa soganlı kemikli et Etleri hasladıgım sudan arpa sehrşye pilavı Salata 😀 Sizler de neler var bugun
Tosbik_berram Minnakkk 👉Kırmızı mercimek çorbası 👉patatesli sulu köfte 👉mevsim Salata Bizde de böyle 😄
deniz-95 Naciyeylmz soğanı salça ile sıvıyağda kavur. Mercimek, bulgur, pirinç, 1 tane küçük patates üzerine su çek pişsin. Pişince blend et. Sonra al ocağa tuz nane pulbiber. Naneler pişene kadar pişir.
Minnakkk Naciyeylmz iki yemek kasıgı mercimek 1 yemek kasıgı bulgur 1 yemek kasıgı pirinç bş tencerede haslıyırum iyice Bi tarafta yemeklik dogradıgım soganı yagda kavuruyorum cok az kasıgıncucugyla un biraz salca ekliyorum sonra nane toz kırmızıbiber Pul biber kimyon karabiber eklyiyoeum biraz su ekleyip haslanan malzemeye dokuyorum suyunu ayarlayıp bızzzzttttt 😀 bu sefer yarım limon sıkıtm içine pişerken Bi de Tereyag cok yakısıyor ama bizim süt alerjisi oldugu için ben koymuyorum
Bebegimicin1 Minnakkk eşim olacak kişiye dün skşamdan beri sinrrliyim ona ne kahvaltı hazırladım nr doğdu düzgün yrmek yaptım sadece soğanlı kemikli et pişirdim
Kelebeklerdeniz23 Minnakkk yapmadım valla bu akşam yeğenlerimin d.gününe davetliyiz orda yiycez rahatım 🙈🎉🎉
Bebegimicin1 Minnakkk hemde çok hakediyolsr yakında tek çeşidide bulamıcsk aynı öküzlüğe devam ederse