Mom59 Arkadaşlar bebeğim 27 günlük bugün doktora gittik boyu 51 cm dedi 49 cm doğmuştu sizce kısa mı kaç olmalı
homosapiens Mom59 kızım 48 cm dogdu ilk aylar tamam çok uzuyor ama bızım de yanlıs hatırlamıyorsam 4,5 aylıkken felan 2 ayda 1 cm mı ne uzamıstı sonra bırden baya uzadı suan ayına göre boyu iyi siz bol bol emzirin ki iyi gelişsin
Mom59 Kadifemsii boyunu takip edelim dedi yavaş uzuyo sanki dedi o yüzden takıldım olması gereken kaç diye
Mom59 Babybus_ onu bende biliyorum ama ilk bebeğim doktorum boyunu bir takip edelim yavaş uzuyor dediği için takıldım
Kadifemsii Mom59 anladım. Yani kaç cm uzaması gerek bilmiyorum ama bi ay az uzayıp diğer ay birden uzayada bilir sıkıntı yapma birşey yoktur 🍀
Lalanne Kesinlikle sıkıntı yapmayın benim oğlum 47 cm 2 bucuk kiko doğdu şuan 4 aylık 6 bucuk kilo 64 cm. Sonradan boy attı her çocuk bir olmuyor
Mom52115 Sıkıntı etmeyin, bebeğim 49 cm doğdu. Şu an tam 3 ay 1 günlük boyu 65 cm. Sağlıkla büyüsün inşallah ☺️
efelettin 2 tane evladım var. İkisi bile birbirinden o kadar farklı ki. Oğlum 52 cm doğdu 1. ayında 60 cm’di hala çok uzun boyu. Kızım 51 cm doğdu 54 cmdi 1. ayında ☺️