Agustos19 Sevgili anneler sleepy bezin 5 numarasına geçince sızdırma başladı 5 e kadar gayet iyiydi sızdırma falan yoktu. Sleepy nin hangi çeşidi sızdırmıyor acaba naturel olanını kullanıyorum ben
Annelikseruveni Agustos19 büyük mü oluyor acaba bebeğinize? Kızım neredeyse 11 aylık hep sleepy natural kullandım hiç sızdırma sorunu yaşamadım
Agustos19 Deletedmom_21 anlamadım ki bende 5 numaraya kadar olmadı ama bunda oldu hangi çeşidini kullanıyorsunuz acaba bio natürel mi extra mı natürel mi
Deletedmom_21 Agustos19 ekstra naturel kullaniyoruz bio natural 1 numara kullandik onda sizdirma yapmıştı
Agustos19 Annelikseruveni şu an tam oluyor ama anlamadım bende hiç olmamıştı acaba aldığımız paket defolu muydu neydi anlamadım ki ya
yusufum- Vallahi aynı bizde 5 e geçtik geceli sızdırıyor gece bezi aldım yine oda aynı anlamadım gitti
Agustos19 yusufum- aynı durum bizde işte 5 oldu böyle nedenini anlamadım hala extra olanı var bir de onu deneyeceğim
Agustos19 TunisS ben naturel kullanıyordum bilemiyorum ki extra olanı varmış onu deneyeceğim bunda aynı sorun olmaz inşallah
Agustos19 Deletedmom6262 5 iyi oluyor 6 büyük geldi denedim bakalım çözebilecek miyiz sızdırma sorununu memnunum da bezinden ama inşallah değiştirmek zorunda kalmam
TunisS Agustos19 Ben sadece bir paket kullandım çok memnun kalmadım sızdırma yapmadı ama hemen dolduğu için sürekli değiştirme k zorunda kaldım
Agustos19 TunisS naturel i de sık değiştiriyorum ben sızdırma yapmasın yeter benim için bıktım artık günde 3-4 kez üst değiştirmekten