Zlg Ama o değişir canim bazı bebeklere mama yarar bazı bebeklere anne sütu yarar kıyaslama yapmamak.lazim benim 1.de ilk ay 1350gr almıştı 2.de 1550 almışdı diğer aylar 4.aya kadar 1100 falan aldilar ama sütun yağlı falan dediler bana
Elifinannesi33 Zlg benimde 1 ayın sonunda 1 kilo aldı acaba az mı almis yaa sütü yağlı olduğu nasıl anlaşılır şöyle diyen kesimler var kakası poposuna yapisirsa yani çok poposunda kalırsa sildikce fazla temizlenmezse acaba doğru mu🤗
Mert_Cemre Nehirtugba Maşallah bizimki de 2 kilo almıştı da gerisi gelmedi maalesef sizin çocuğunuz sonraki aylar ne kadar aldı
Nehirtugba Mert_Cemre ilk 6 Ay 2 ila 2.5 arası gitti sonrası 600 400 derken şimdi hiç almıyor 20 aylık oldu
Zlg Elifinannesi33 hayir canim koca kari laflari onlar o tip.seyleri duymayin masallah sizinde sütünüz gayet güzel zaten normalde 400gr ile 1kilo.diyorlar
Ecemegem İlk ay 1445 aldı ikinci ay 1400 aldı şimdi bugun tam üç aylık ama pek almadı gibi pazartesi kontrol var bu ay azaldı
Mert_Cemre Cgdmltr93 haklısınız orasını pek düşünemedim zaten birinci aydan sonra meme reddi başlıyor genellikle sadece anne sütüyle o kadar kilo alabileceğini sanmam