Kama Bebeğim 1 aylık, son 2-3 gün aşırı sancı ve gaz var , kakası yapmiyor , sadece günde 1 defa gece kokusu ekşi ve sarı rengi, aptamil 1 yıyor sadece , ne yapmalıyım? Pazartes alışı var doktora da gösterecem ama sizi de dinlemek istedim teşekkürler
Deletedmom115 Kama Gazı olması ya da kaka yapamaması çok normal. Gazı için doktora gittiğiniz zaman gaz damlası isteyin şuan bol bol masaj yapın mama harici emziriyorsanız rezene için isterseniz bebeğinize de verin. Havalar sıcak sık sık yıkayın su iyi gelecektir
Hacerr7 Kama gazı olduğu için kakasını yapamıyabilir ama bildiğim kadarıyla aptamil kabız yapıyor canım bebelac gold gaz yapmıyor onu kullan ben de bebelac kullanıyorum
Deletedmom115 Kama Mama zaten anne sütüne göre sindirimi zor olduğu için gazı ondan da olmuş olabilir ama genelde yenidoğan bebekler de gaz sorunu kaçınılmaz bebeğinize kim bakıyorsa yapması gerekenleri söyleyin o yapsın.
mavisinannesi17 Kama bir çay kaşığı zeytinyağı verin gaznı çıkartması kolaylaşıyor sancısız geçiyor iki gün öncesine kadar başım çatlıyordu gaz çıkartamıyor diye sürekli çığlık sürekşi kucak isteme bağırma çağırma uyumama bi çay kaşığı zeytinyağı içiriyprum gazını çıkartıyor üstelik rahat uyuyor deneyin isterseniz
GamzeArn Kama Kama evet kullandiginiz mama daha cok gaz yapiyor olabilir. Bende bir kolik annesiyim gazin cozumu maalesef yok ama sidetiji azaltabikirsiniz. Mama degismi yaparak ve ona iyi gelicek gaz danlasi Kullanarak. Tamamen gecmesi sadece buyudukce bagirsaklar gelistikce daha kilay olacaktir. Bende basta baska mama kullaniyirdum ama o bebegimi daha kotu yapiyormus. Sonra kolik bebekler icin mama kullanmaya basladim daha iyi oldu
Melikeakiner [bilinmeyen] Bu bebeğe göre değişiyor, hipp benim bebeğime çok fena kabız yaptı, aptamil iyi geldi.
Melikeakiner Sarı kaka yapması güzel anne sütünde de aynı renk oluyor. Benim bebeğim iki günde bir yapıyor. Endişe ediceğiniz bir durum yok.
kiliclar [bilinmeyen] kaka sarı renkteyse sorun yok canım üşütmüş olabilir ondan kokar kaka bende veriyorum aptamil sıkıntı yok
nagehanyorulmaz hergün kaka yapmayabilir benim bebeğim de öyleydi doktor normal diyordu bi de bu haftalarda başlıyor gaz masaj yapın bi de biberondan hava yutuluyor ben dr brown kullandım çok memnun kaldım