nightingaleyan Kızlar çok dikkat etmeme rağmen Doğum yaptığımdan beri vajinam bana kokulu geliyor.hatta gebeliğin son dönemlerinden beri.gebelik öncesinde hiç böyle değildi.o kadar dikkat ediyorum ama canımı sıkmaya başladı bu durum.başına böyle bişi gelen var mı?
Ugggg nightingaleyan mantar varmı benimde doğuma kadar hiç böyle sorunlarım yoktu ama doğumdan sonra felaket enfeksiyon aktı ve mantar var antibiyotik kullandım bı sure yok oldu gene basladi
Bilgeefe02 nightingaleyan Doğumdan sonra kanama bittikten sonra bir akıntı olurmuş ve çok koku yaparmış ben 26 günlük lohusayım doktor fitil verdi koku olunca kullanmam için daha kullanmadım doktoruna söyle canım fitil verir
nightingaleyan Ugggg mantar Yok öyle feci bi akıntı da yok.bu arada lohusayım ama kanamam çok azaldı hatta bi ara kesildim sandım
PrensesAnnesi1 Bendede var dogum yapali 6 ay oldu pis bi koku akintimda cok cok.az. oyle cok degil ama neden oluyor bilmiyorum gunde 2 3 kez ic camasiri degistiriyorum🤦♀️🤦♀️🤦♀️
Habibe35 Bende doğum yapalı beş ay oldu hala akıntı var ve çok kötü kokuyor. Oğlumu bırakıcak kimse olmadığı için ihmal ediyorum doktora gitmeyi 😔