Annecik3 Kızlar bebeğim alerjik Uykusu çok çok az Ölüyorum 7 aylık olduk hala saatte bi uyanıyor Hamak alıp kullanıp memnun kalan varsa nerden aldığını paylaşabilir mi 😢
Deletedmom0099 Annecik3 7 ay çok geç canım kalkıp düşer. ben 1-9 ay arası kullandım unutturana kadar canım cıktı 6 aydan sonra cok tehlikeli
Sedasmsk Annecik3 valla suan 5 aylık sallanmaya alışık bi bebekti zaten belki bunda sallanmadan uyur dedim ama malesef bunu da bıraktığım an uyanıyor en azından sallanma durana kadar işlerimi halledebiliyorum ara ara
papatya011 Annecik3 çocuktan çocuğa değişen bir durum eger hareketliyse tehlikeli ama benim kız gibi tembel ve korksa 17 aylık olup hala onda uyutuyorum korkuyor yuksek olduğunun farkında yere bakıyor ama atlamaya çalışmıyor zaten hamaktan kalkıp oturabilen kadar 12 aylık olmustu
Kara3773 Hamak uygun değil bence de düşebilir Allah korusun bende kullandım ama ben 2 ayllikken kullanmaya başladım 6 aylık olunca kaldırdım çünkü içinde yüz üstü falan dönüyordu bide hareketliyse aman aman 😊