ant331 GiybetReis 1.5 saat sürüyor. Eğer ki gece uyanıp durduysa 2 saate yakın sürüyor.24 aylık olduk
Deletedmom0099 GiybetReis 19 aylık. 14. ayda tek uykuya geçti 12-3 arası uyuyordu 18 aydan beri de 12-2 uyuyor aksam 9da yatıyor sabah 8-9 arası uyanıyor
Tatlim GiybetReis 10 aylık oldugundan beri tek uyku . 3 saat sürer .arada uyanır geri uyuturum. Şu an 21 aylik bazen hiç uyumaz ama uyursa gene ayni
GiybetReis ant331 teşekkür ederim🌸 benım kızım biraz rahatsızda iki gündür. 11,5 aylık. Şuan ellemiyorum uyusun bağışıklığı güçlensin diye. Bi alerji problemimiz oldu. Sanırım ilk defa bugün tek uyku yapacak. 3 saattir uyuyorda.
Dilaylaa Şuan küçük arada böyle olabiliryor tek uykuya geçmenin zamanı genelde iki yaş civarı , benim kız üç yaşında onuda bıraktı tüm gün hepimizin perti çıkıyor 😂
GiybetReis Dilaylaa evet henüz erken ama biraz rahatsız 2 gündür. Normalde 2 uyku 1 saatten sonra uyandırırım gece uyumuyır çünkü. İlk defa 3 saati biraz geçti şuan uyuyor. Ellemiyorum rahatsız oldugu için. Umarım 2. Uykuyu akşam 8de yapmaz😂 onun tedirginliği var😬
Dilaylaa GiybetReis dinleniyor demekki kuzucuk çok geçmiş olsun 😊 Her an her şey olabilir 😂 yaşandı aynı şeyler sonra geceleyin oyun oynamak için kalkılıyor 😅