Tuchee Canlar iyi günler . Prensesim 4 aylık ve normal beb klere göre kulağı çok kibar çok küçük .Kulağını deldrimek istyrm ama daha büyüsün diyorlar ben de hisstemez ve elini götürmez diye yaptırmak istyrm siz ne zamn deldrdrnz ve neler yasadnz
Sueris Tuchee bende düşünüyorum hemen iyileşir diyolar gecen bi video izlemistim kac gündür aklımda ama nerde deliniyo bilmiyorum
Gizy Tuchee uyurken rahatsız olabilir ve keşfetme döneminde tutup çekebilir diye uzmanlar 5-6 yaşında kendisi de isterse deldirin diyorlar.. bizde küpe ile rahat uyuyamamayız batar düşününce mantıklı geldi. Tabi ki karar sizin 🙏
Muhasebeciana Tuchee 16 aylik kizim var hala deldirmedim cunku elini kulagina goturur yutar anlamazsiniz daha dun aksam benim kulagimdaki 3 kupeyi cekerek cikartti kulagim yirtildi sandim bi an kupeleri aradim heryerde
Dilaylaa Üç yaşında deldirmedim daha , büyüyünce isterse deldirsin kendisi. Bebek şuan biraz büyüyünce onu çekebilir ağzına götürebilir bir sürü olasılık var , bebeklere de küpe yakıştıramıyorum bana göre doğrusu bu .
Tuchee Çok kararszm bu konuda çok fikir var ve yamuk olmasini da istemem kizim buyudugnde .kulağı çok küçük illaki büyüyecek sadece onu dusunyrm yoksa aci seviyesi düşük ve kendi dokunamaz daha .