Deletedmom_61 Zynpsare serum fizyolojik ile sürekli temizleyin bizdede aynı sorun var yazık yavrumun temizleyince hırıltı geçiyor sonra bidaha günde 3 defa temizliyoruz nasıl rahatlıyor
Mira2363 Zynpsare 4 ay boyunca hergün uyumadan önce gece mutlaka temizler öyle uyuturdum bazen günde 3 defa temizledim. Şimdi tıkandığı zaman kaliteli uyku için burnunu mutlaka açmalısın beslenmeden öncede ben serum sıkıp pompayla çekiyordum tertemiz oluyordu
Ucansupurge Zynpsare Odanın nemini kontrol edin bence. nem düşükse tıkanma oluyor .malesef bizim %30larda hep benimde çocuğunda burnu tıkalı,😔 yatırırken burun spreyi sıkıyorum, uyandığı gibi tekrardan sıkıyorum
Zynpsare Deletedmom_61 bizim için o kadar zor ki burun temizlemek kıyameti koparıyor şuan çok uykusu var ama burnu fena tıkalı ne yapacağımı şaşırdım sürekli ağlıyor
Halilannesi Deletedmom_61 bende şırıngayla temizliyorum ama bazen burnundan su çıkmıyor yanlış bişey mi yapıyorum acaba?
Deletedmom_61 __asyanil şuan benim bebeğimde 2 ay 27 günlük 1 buçuk aylıktan beridir kullanıyoruz ama bu aralar çok sık tıkanıyor
Deletedmom_61 Halilannesi bende yanlış yapıyormuşum kuzum dünden beridir o kadar güzel yapıyorum ki şuan 2 buçuk saatir uyuyor ilk defa 2 şer milim ikisine değil tek tek sıktım ve hızlı sıktım burnuna sonra ters çevirip sırtına vurdum hızlı sıkınca sümük en gerideki mukus oluşan yere gidiyormuş su ben sıkınca da suyun yarısı gitmiyor ama gittiği kadarıyla ilk defa bugün çok güzel çıktı inanamadim yazık çocuk uyuyamadigi kadar varmış baya çıktı
Halilannesi Deletedmom_61 bende yapıyorum ama burnundan fışkırttığım su diğer burnundan çıkmıyo biraz çıkıyo korkuyorum bişey olur oğluma diye siz nasıl yapmaya başladınız
Deletedmom_61 Halilannesi vallaha izledim yotubeden bide burda okuyorum zararida yokmuş yapıyorum vallaha
Deletedmom_61 Halilannesi korkmadan yapın inanın çok rahatliyorlar ilk ağlıyor ama ters çevirince susuyor hemen
Deletedmom_61 Halilannesi hayır tabiki zaten sıkarken yarısı dökülüyor yarışı mukus olarak çıkıyor birazinida yutabiliyor