Hrcntes Ne yesem ne yapsam kilo alamıyorum denemediğim şey kalmadı 40 kiloyum eriyorum resmen çok moralim bozuluyor şunu ye kilo yapar dediğiniz bir şey varsa paylaşın lütfen
Itsybitsyspider Hrcntes bende zamanında senin gibiydim hemen marlete git bir kavanoz keçi boynuzu pekmezi al ve her gün bir kahve fincanı kadar iç buna 1 ay kadae devam et.. Sonra bekle bak bakalım alıyormusun almıyormusun😁
Birminikanne Hrcntes bende 39 ile hamile kaldım doğum yaptım 52 kiloydum şuan 45 anca doğum kilomda kalmak isterdim
Hercai88 Troidlerine batırdın mı? Benim değerlerim yüksek çok hızlı çalışıyor bende alamıyorum hamilelik boyunca 5 kilo aldım sadeve 45le kaldım 50 ile doğurdum şuan 42 kiloyum doğumdan sonra daha çöktüm 🤷♀️ ama ne yapsam fayda etmiyor troid yüzünden
Hrcntes Birminikanne 38 ile hamile kaldım 53 ile doğur dum şimdi 40 kiloyum kilo alamıyorum sinir oluyorum
Itsybitsyspider Gamzetrl canım kilo aldırmak bir yana Senin iştahını açacak bu pekmez hemen almam an senin için daha iyi çünkü ani kilo artışlarında vücudumda çatlaklar oluşabilir Ama bu pekmezle yavaş yavaş iştahın açılacak yavaş yavaş yemeğe başlayacaksın dengeli ve güzel bir şekilde kilo alacaksın inşallah ben de öyle olmuştu lakin ben önünü alamadım Böyle oldum ha ha ha ha😂
Itsybitsyspider Hrcntes bu benim denediğimi yaptınızmı?? O zaman yatmadan hemen önce hamur işi mantı makarna patatese falan abanın 😊
Kahramanlar0 Bende 45 işe kaldım 56 ile Doğuma girdim şimdi 51 kiloyum metebolizma hızlı çalışıyor canım yediklerimiz karbonhidrat yağa dönüşmeden yakılıyor bebeğim biraz büyüsün diyetisyen gideceğim 1,5 aylığız daha
fatima Birminikanne troidlerinizde problem yok değil mi? ya da bu konuyla ilgili bir uzman görüşü aldınız mı