GericekilmeKorunmaDegill hanımlar kızlar garilarr 😘🤓öncelikle saygılar hörmetlerrr sonraaa daaa imdat diye bagırcam dusünmekten 💆🏻♀️ sizler ne yapacaksınız belki banada fikir olur düsün düsün bi hal oldum🤢
Izeleroglu GericekilmeKorunmaDegill Patatesli baget yahni Bulgur pilavı Pratik Bi tatlı düşünüyorum ama daha bulamadım 🤭
2209 GericekilmeKorunmaDegill Bende yemek isinden sıkıldım. Allahtan eşim illA yemek yap demiyor. Aksama kiymali yumurta ve kahvalti yapmayı düşünüyorum. :))))
Izeleroglu GericekilmeKorunmaDegill sutlaci hafta başında yediydik 🤭 daha farklı pratik bisey bakıyorum ama yapmaya da pek gönlüm yok gibi bulamıyorum o yüzden 🤣🤣🤣
2209 GericekilmeKorunmaDegill Çok şükür sansliyim. Ama annemde mesela, cumsrtesi pazar oldumu tatile girer yemek yapmaz halada öyle:))) ufak cocuk bebek olunca olmuyor tabide. Arada es ler yapmak lazim :))))
minikturta GericekilmeKorunmaDegill hergun yemek yapıp onu yemekten sıkıldım patates kızartacam üstüne biber domates patlıcan kabak bide sarımsaklı yoğurt yanına çay ohhh misss valla 😂
1ana_2evlat minikturta Ay inan en sevdiğim 😋 ama yogurt yerine sarımsaklı domates sosu daha çok seviyorum enfes oluyor 😍
GericekilmeKorunmaDegill 2209 hahah 😂😂😂esime en son yemek yaptığım dedgmde menemen yapmaya çalışmıştı tüpü acık bırakıp ortada 6-7 yumrtadan memenen göremıyrdum 😂😂
Ece GericekilmeKorunmaDegill merhaba covitciğim gözümden uyku akıyor ama beyimizin özel siparişi var içli köfte içini hazırladım çocuklara koymalı ıspanak çorbası yaptım şimdi de köfteleri yuvarlayacağım fırsattan istifade tüm eve makine attırdım 🤣🤣🤣
Deletedmom896 Ece koymalı ıspanak çorbası Koymalı ıspanak çorbanın tarifini alabilir miyim 😁ama koymalı olsun
SaremAselim_0817 GericekilmeKorunmaDegill akşama misafirim var fırında tavuk pirinç pilavı çorba kuru dolma tatlıya da vakit kalır mı allah bilir iftara kadar hepsini yapıcam işlerim duruyo kızlarımı uyutuyorum daha allah yardım etsin😁
Deletedmom_21 GericekilmeKorunmaDegill mercimek çorbası et kavurma şehriyeli pirinc pilavı salata kola