Busetmr Kizlar anneyle babanın boy ortalamasını hesaplarında ileride bebeğin ortalama boyu çıkıyormuş acaba doğru mu ben annemle babamınkini hesapladım doğru çıktı benim ki ama 😂😂 bikac örnek daha olursa güvenebilirim sanki 😂
Benibenibihterini Busetmr valla bacim annemin boyu 1.64 babaminki 1.78. Benim bou 1.68 abimin kadesimin boyu 1.85 uzeri yani sadece anne baba boyu degil sulaleden de birseyler aliyoruz. Her zaman kesin sonuc vermiyor o ortalama isleri 🤷♀️🤷♀️
Pelloo Busetmr Boy uzatan besinler tüketilirse boy uzunluğu oluyormuş tabiki çok değil ama biraz etki ediyor dayım doktor o dediydi. Netten araştırın bebeklerde neler boy uzatır diye.
Busetmr e1if Alnalprdha Pelloo Benibenibihterini Eymeneylul0 demek bu teoride yalan 😂 oğlum kısa olcak diye üzülmüştüm bende 😂
Pelloo Anne babaya çekmiyor bence annem 1.60 babam 1.65 .. erkek kardeşlerimin boyu 1.80 , 1.85, ve 1.87… Benim boyum da 1.72
e1if Pelloo benşm eşim ve kaybım 183, 180 görümcem 1 60 falan kayınbabam da boylu ha, kayınanem de fena değil ama görümcem annesinden de kısa
Eymeneylul0 Busetmr ailede baska uzun varsa onlardan alabilir benim annem kisa ama dayilarim teyzem falan uzun 😂
Busetmr Eymeneylul0 Benim tarafımdan halalarim uzun eşimin tarafından babası annesi teyzesi bide kendisi uzun inşallah uzun olur 😂
Busetmr Rubab_Mommy Anne ile babanın boyları toplanıyor eğer erkek bebek se çıkan sonuca 13 ekleniyor eğer kız bebekse 13 çıkarılıp 2 ye bölünüyormus 😂