Kardeşim 1 buçuk ay önce Cezaevinden çıktı Sürekli heryer çok pis Yerlerde yatıyoruz su bile vermiyorlar yıkanmamız İçin diyordu Ki en son uyuz oldum dedi Bizde ihtimal vermedik sıkıntıdan kurdeşen döktü diye düşündük 1 buçuk ay önce de tahliyesi oldu çok şükür 🙏🏻 Fakat kaşıntısı asla bitmedi Ben ilk çıktığı gün koşa koşa gittim sarıldım öptüm yanında yattım Tabiki uyuza ihtimal vermediğimiz için Rahatlık vardı eşi hemen 4 gün sonra kaşınıyorum demeye başladı bizde Huylandı ondan diye düşündük ki onda hemen etki ettiyse bizde niye belirti yok neyse Aradan 1 buçuk ay geçti İlk gittiğimde beş gün kaldım aradan 4 hafta sonra yani geçen hafta yine gittim 5 gün kaldım Dünde gelinimiz doktora gitmiş Kan testi vs yapmadan Kolundali bir tane kırmızı noktaya bakıp uyuzsun sen salgın var zaten demiş Yollamış Şimdi Benide bi korku sardı Acaba bulastımııı bize de diye Hiç bir belirtim yok Kaşıntım vs oğlumda da yok Eşimde de yok Uyuzun bulaşma süresi 1 2 hafta diyorlar İnternette de öyle söylüyor ama Nedir işin Aslı astarı Eşim şuan pozitif Bide uyuzu kaldıracak psikolojim kalmadı 😂🤦🏻♀️