Gizlibiri Selam anneler. Çocuğum 3,5 aylık.Saçlarım çok dökülüyor. Her yerden saç topluyorum, oğlumun ellerinden bile. Var mı bi çözüm bulan ???
Ilknurutku06 Gizlibiri benimde o aylarda başlamıştı 7 aylık olmak üzere bebeğim hala devam ediyor. Ilk zamanki kadar çok değil ama yine de var
Fatmauslu Gizlibiri aynen bizde 3 buçuk ayligiiz evde her yer benim saçım toplanmaya bıktım okadar durum aynı cnm
EyllnAnnesi Gizlibiri ben şampuanı tamamen bıraktım eczaneden bioxin aldım 3 ay olaxak kullanıyorum hiç bi fatdası yok kel olacam sonunda😏
PrensesAnnesi1 Yine biri yazmisti buraya halalles diye sampuan varmis 3 kullanimda dokulmesi azalmis. Benimde cok dokuluyor bende kullanmayi dusunuyorum Biriside aktardan çamterebentin almis onuda sampuanina 4 damla damlatiyormussun dokulme bitiyormus hemde gurlestirip uzatiyormus 😌
Uguzhulyam PrensesAnnesi1 çam terabenti hiç bir işe yaramıyor halles denilen şampuandan cok memnunlar bıraz pahalı sadece mühendisinoglunun sayfasında var hatta bitkisel doğal içerikli ürün
Nimiko Vitamin eksikliği belirtisi Bn doktora gıttım d vıtamınım çok duşukmuş daha ilaca yenı basladım bakalım
MetehanSevda Gizlibiri 4 bucuk aylik olduk bendede 4 aylikken basladi bazen bebeğimin bezinde bile sac buluyorum heryerden cikiyor mübarek
Gizlibiri Elimi her atılımda tutam tutam geliyor düşünün artık. Demir eksikliği vardı bende ondan sanırım
Elfgzmszgn Gizlibiri benim de aynı dönem başladı, 1 ay kadar sürdü biraz kestirip hindistan cevizi yağı ile bakım yaptım tamamen bitti dökülme
arslanseda Gizlibiri benimde bebeğim 3 aylık çok dökülüyor şimdi postu görünce sadece benim değilmiş bebekle yada doğumla mu alakali🤦♀️