Burculicee Merhaba anneler oğlum 9 ay 5 günlük bir kaç gündür tuhaf uyumuyor gündüz uyusada yatırdığı an kalkıp bana gülüyor gece belli saatte uyanıyor yine uyumuyor bağrış çağrış her yere saldırma çabası gülüyor keyfi yerinde atak hesaplamasına baktım bitmiş görünüyor ama ben bilemedim Ocak 31 de kızamık aşısı oldu acaba o mu biraz böyle yaptı 🤷🏻♀️
Beybikolarr Burculicee 10 ay 5 günlüğüz aşı falan olmadık iki aydır öyleyiz yıldımmm artıkk 😬😬😬 gece uykusundan uyanıp yanıma gelmek istiyo geliyor yatağın başına kalkıp dikiliyor yatağı sallıyo ben de kızdığımda gülüyo gündüzleri böyleydi ama geceleri zor mücadele devam ediyor 😁😁
Burculicee Beybikolarr heh işte bak oğlumda yatağın başlığında tutunuyor kalkıyor gece gülüyo oynuyo istediği gibi 🤣 uyutuyorum yerine koyuyorum hemen kalkıyor
Metehann12 ayniydik gündüz uykusu hepten gitti gece ben yatırıyorum o kalkiyo yanıma geliyo yüzümu gözümü yoluyo 10 aylık olmak üzere hala aynı 😂
Denizzz88 Burculicee 9 aylık olucak birkaç gün sonra benim oğlumda aynı gece zaten max 2 saatte bir uyanıyor bazen 1 saat uyuyup uyanıyor son zamanlarda. Uyandığında 1 saatte falan dalıyor uykuya uyanıp gülüyor oyun istiyor 🤦🏻♀️
Turunculu Biz de aynı durumdayız. Uyku haram oldu. Gündüz uykusu yok zaten, doğduğundan beri gündüz kısacık uyuyor. Gece de 12 1 oluyor bazen uykuya dalmasi. Koca insan ben dayanamıyorum uykusuzluğa o nasıl dayanıyor anlamıyorum.