Yelda35 Kızlar oğluma ek gıdaya geçtiğimde muz vermiştim. Kakasında siyah siyah ipleri görünce ağlayarak annemi aramıştım ip var diye 😂🤦🏼♀️
Snowglobe Yelda35 😂😂 ek gıdaya geçince kabız oldu. Bezinde kaka gördüğüm de evde Bi düğüm dernek havası oluyo 😂
FistikliLokumum Yelda35 yeni bi gıda verdigimde ilk defa tattıgı bisey yani o kadar komik bi surst ifadesi oluyo ki 🤣 karsısında kahlaha atınca kendi de sasırıyo 😃 ilk lokmada ögürüp sonra severek yiyo 🤣
Deletedmom636262 Yelda35 yoğurt yediyorum hızlı ver diye ağlıyor bu sefer kafasını soktu yoğurda kaseyide eline aldı bi güzel yedi🤣 kaşıkla uğraşmıyoruz
annelinkoo Deletedmom636262 çocuk akıllı kestirmeden yemiş 😂bizimki de çok sabırsız ya hızlı yemek istiyo 🙄🤦🏼♀️
Denizzz88 Yelda35 bende pancar verdiğimde kakası simsiyah olmuştu bi korktum öyle görünce kömür gibiydi baya içini biraz inceleyince pembeydi içi 🤣 hemen doktora sormuştum 😄
TosbikAnnesiiiii Yelda35 bizde yeni başladığımızda çorba vereyim demiştim tam ağzına koydum hapşırmasın mı yüzümü yıkadı sağolsun 😂😂
Hurrem_Sultan Yelda35 ay bende ya hemen eşimi aramıştım çocuğun kakasinda ip var diye ip dememisitim hatta ölü kurtlar var😂burayada yazmıştım şimdi alıştım ama paniklemiyorum artik