Furkansmomy 70 yaşındaki doktorun çocuklarına yaptırmaması çok normal menenjit aşıları zaten son yıllarda çıktı,nasıl bir kafa yapısıysa🤷🏼♀️ Ben de olmadım menenjit aşısı normal olarak ama bu zamanla o zamanın koşul ve hastalıkları aynı mı.
30 yıl önce kanser hastalığının yaygınlığı nasılken şimdi nasıl,bu eski zamanla şuanı karşılaştıran zihniyeti ,kim olursa olsun anlayamıyorum açıkçası.
eşinize de bununla ilgili yeni nesil doktor yazılarını okutun bence,menenjit hastalığının geldiği noktayı ve aşının önemini içeren. faydası olur diye düşünüyorum.
İnsan bazı şeyleri görmeden anlamıyor.Bebeğim daha 3 aylık gibiyken komşumuzun çocuğunu gece üniversite hastanesinin çocuk aciline götürdük.O gün bizim için dönüm noktası oldu.O mini minnacık 3-5 yerinden serumla bağlı bebekleri,ağlama seslerini,çaresizlikleri görünce eşimle kendimize gelemedik.Ordaki doktora bu kadar bebeğin ne hastalığı olduğunu danıştığımızda,çağın yeni hastalıkları menenjit,rota vs dedi.Yüzlerce bebek vardı acilde.Allah kimsenin başına vermesin😓