BeniSahteSevme Kızlar geçeniz nasıl geçti 4 gündür benim çok fena oğlum diş çıkarıyor yeni doğan gibi sürekli mizirdanip emiyor uyku muyku kalmadı bolum porcuk kafam bi milyon 🙄😍 17 aylık bu arada ne kadar kafein kendime getirir beniiiiggg
Annis-ogul BeniSahteSevme offf al benden de o kadar bnm oglum da 17 wylik ve felaket şekilde uyumuyoe .dişleri kaşınıyor hep ve ağrı yapiyo .sabahladık kac gündür.hâla da süreceği bnziyo
MevaNur3 BeniSahteSevme bizde aynıyız 10 gündür uyku namına birşey kalmadı kızımın hiç uyku problemi olmamıştı ilk kez yaşıyoruz 17 aylık 🥺
BeniSahteSevme Annis-ogul valla gözelerimi açamıyorum bi ara ne güzel uyur 1 2 kez emer veya su içer devam ederdi uykuya şimdi sürekli bi dönme hali rahat edememe emme kafam zonkluyor🔊🔊🔊
BeniSahteSevme Simay0123 yapıyorum canım ama baya bi diş geliyor neredeyse bütün ağzı beyaz ve sis😍 kahve yaptım kendime gelmek için
Simay0123 BeniSahteSevme Allah yardımcımiz olsun benim kızda 7ayliik hala dis yok. Geceleri sık uyanıyor artık dişten herhalde 😐
Tpk BeniSahteSevme 10 gündür diş yüzünden gecenin bir yarısı uyanıp 2-3 saat uyumuyor delirmek üzereyim 🤦🏼♀️
MevaNur3 BeniSahteSevme kızım geç çıkardı alt dişlerini şimdi 10 gün içinde üst ön ve köpek dişlerini çıkardı
BalkizimBaloglum2 2 yasinda kizim sabaha kadar hic uyumadi hep agladi hasta ondan öncesinde de sık sık kalkardi zaten uykuya hasretim artik 🤕