Kslrsule Kızlar günaydın. Bebeğinizde konak var mıydı? Varsa nasıl geçirdiniz zeytinyağı sürüyorum tarıyorum, yıkıyorum, düzeliyor tekrar çıkıyor elleriyle kaşımaya çalışıyor sürekli
Almondeyed Kslrsule kendiliğinden ta dördüncü ayda bitti. Dediğiniz gibi banyodan önce zeytinyağ veya kantaron ile yağlayıp tariyordum. Kimisi bunların aksine konağı beslediğini de düşünüyor. Bir gün yine taradım ve daha da çıkmadı. Şuan bir buçuk yaşında saçında yine çıkmış ama biz alerjiktik ona bağlıyorum. Konak sampuanlsri da var mustrla nin filan
Eslemssmom Kslrsule oğlumda da var 5 aylık zeytinyağı yaptıyorum ama çıkmıyor baya fazla dün yaptım yine taradım azaldı zeytinyağı yaptıktan sonra biraz bekletip tersine doğru taramak bidaha 3 kere falan daha yapsam anca bitecek heralde
Cicek_Gokce46 Kslrsule zeytinyağını sürüp saçlarını tersine tarayın ve mutlaka her banyosunda saçlarını iyice durulayın geçer o zaman
Bebegimicin1 Almondeyed ılık suyla karbonatı karıştırdım kulak temizleme pamukcuğuyla konakalrına sürdüm biraz bekledim başta tutkal sürmüş gibi oldu kafası konak tarağıyla tersine doğru tsradım 2 defa banyo yaptırdıktan spmra tamamen gitti