Prensannesi- Kızlar yoğurdu tutmamış acil yöntem söyleyebilir misiniz tekrar tutması için yarın yoğurt yedirecektim oğluma ne yapmam gerekiyor tutması için
Patateskoftesi Prensannesi- firini isit 100derecede 4-5 dakika…mayaladigin yogurdu icine koy 4-5 saatte geliyor kendine
Deletedmom_13 Prensannesi- 75 derecede 1 saat tencerenin kapağı açık bir şekilde bekletiyorum soğuyunca 1 gün boyunca buzdolabında bekletiyorum tutuyor
Aalya Prensannesi- gecen gün benm de mayadan tutmadı fırını tekrar ısıttım 75 derecede yenıden ıcıne koydum geceden Sabah a kadar kaldı tutmuştu😅
Prensannesi- Patateskoftesi fırını ısıtıp kapatayım öyle koyayım dimi ağzı açık bi şekilde mi olacak birde
Patateskoftesi Prensannesi- evet fırını kapatiyoruz , ben sarip sarmalayip koyuyorum 😂😂5saat sonra agzi acik buzdolabina koyuyorum
[silindi] Prensannesi- Bn yaptım firin olayını tutmayınca tutmuyor birde prynircilik yapan arkadaşım önermedi 2. Kez mayalamak bakteri oluşturabilir demisti tuttu mu tutmadı mı yaz merak ederim
Patateskoftesi Prensannesi- tutar tutar annemde sarmadan koyar hep , bir de tutmayinca tutmuyor bazen sans ya bekle bakalim
Patateskoftesi Prensannesi- sutun sicakligi muhtemelen yanlis ayarlanmistir . Bir de ne zaman dalgin yada baska birsey düşünürken yogurt mayalayim tutmaz krjdkf hurafe gibi biraz ama dogru bence 😂😂
Vuslat23 Herzaman tutar bu yazdıgım mayaladıgın tencereden daha buyuk bır tencere yada bır tencerede su kaynak buyuk kegebe dok içine olmayan yoğurt tenceresını koy kapakları kapa ustune sofra bezıde örtuyom sabaha tutuyor
Balim61 Prensannesi- bi kaba sicak su doldur mayaladign yogurtu kabiyla beraber o sicak suya koy iyice sar yine beklet hi kac saat suyun sicakligiyla mayalanir.sutu tekrsr kaynatma.
matmazel_ Prensannesi- kaynar suya koy içine su damlat bir iki damla üstünü ört. Ben yaptım Bi kere oldu